Forum smotre Sveučilišta u Splitu - Registracija

Pristupom na forum, prihvaćate sva pravila i uvjete koji su navedeni ispod. Ukoliko se ne slažete sa svim pravilima i uvjetima koji su navedeni ispod, molimo Vas da ne pristupate/koristite “Forum smotre Sveučilišta u Splitu”.
Pravila i uvjeti koji su navedeni ispod su podložni promjenama, stoga je potrebno da svi registrirani korisnici/ce povremeno pročitaju izmjene pravila i uvjete, kako bi se izbjegli ponovno pristupanje forumu ukoliko se ne slažete s promijenjenim pravilima.
Ovaj forum se pokreće od strane phpBB [u daljnjem tekstu: “oni”, “njih”, “njihov(a/e/i/u)”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Tim(ovi)”]. Dostupan je pod “GNU General Public License v2” [u daljnjem tekstu: “GPL”]. Možete ga preuzeti sa www.phpbb.com, gdje možete pronaći i sve detaljnije informacije o phpBBu.
PhpBB softver omogućava rasprave samo na Internetu. PhpBB Limited nije odgovoran za bilo kakvu vrstu nedopuštenog sadržaja ili ponašanja.
Pristupom na ovaj forum se slažete da nećete objavljivati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, , prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje i sadržaje pune mržnje, kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakone, bilo vaše zemlje, bilo zemlje u kojoj je “Forum započinje s radom 15.1.2018.” podešen, bilo međunarodne zakone.
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma kao i obavijest ISPu [pružatelju Internet usluga] o osobi [činitelju/ici] i učinjenom kršenju pravila i uvjeta ovog foruma [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Slažete se da “Forum započinje s radom 15.1.2018.” ima pravo, bilo kada, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove sa sadržajem kojim se krše pravila i uvjeti ovog foruma.
Svi podatci, upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid drugoj osobi. “Forum započinje s radom 15.1.2018.”, kao ni phpBB ne mogu i neće biti odgovorni ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do otkrivanja podataka.
Svi objavljeni sadržaji na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih objavljenih sadržaja, sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].